Insignes borduren

Als je een insigne op een kledingstuk wil laten zetten, dan is borduren hier de beste techniek voor. Insignes borduren is een methode die het belang van een insigne recht aandoet. Per slot van rekening brengt een insigne een zeker cachet met zich mee, dat u niet bezoedeld wil zien doordat het insigne niet netjes is aangebracht.

Bij Van Dongen met de Kroon hebben we een zeer geavanceerd machinepark, waar altijd de hoogst mogelijke kwaliteit wordt geleverd. We vinden het belangrijk dat je er bij ons op kunt vertrouwen dat wij leveren wat we beloven. Dit, zowel als het op deadlines aankomt als op de kwaliteit van de producten die we leveren.

Een insigne borduren

Bij ons bedrijf werken mensen met veel ervaring op het gebied van borduren van logo's en insignes. Wij kunnen dit voor je doen op elk gewenste soort materiaal en op elke soort kleding die je maar wilt. We leveren hierbij niet alleen maar het borduurwerk, maar ook de bedrijfskleding of promotiekleding waar dit borduursel op komt te staan.

Je kunt bij ons kiezen uit meerdere topmerken bedrijfskleding, die perfect aansluiten op de hoge kwaliteit van het borduurwerk dat wij leveren. Als wij insignes borduren, dan overleggen we ook altijd met u van tevoren op wat voor kleding u dit insigne geborduurd wil zien. Wij leveren altijd maatwerk, zodat je na afloop tevreden bent met de kwaliteit die we bieden.

Maatwerk bij Van Dongen met de Kroon

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt, of misschien een keer wat voorbeelden van ons borduurwerk bekijken? Kom dan eens langs in ons atelier in Breda. We staan hier voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Uiteraard kun je al uw vragen ook telefonisch stellen, of per mail.