Logo borduren

Wilt u dat uw logo op professionele wijze op uw bedrijfskleding gezet wordt? De mooiste, meest slijtvaste manier om dit te doen is door het logo te laten borduren. Laat u ons logo borduren, dan weet u zeker dat u en uw personeel hiermee indruk zullen maken. Wij kunnen met onze moderne technieken elk logo tot in de kleinste details reproduceren. We draaien daarbij onze hand niet om voor grote opdrachten, maar staan ook altijd open voor kleinere klussen. Wij doen ons werk op professionele wijze, maar verliezen daarbij de klantvriendelijkheid nooit uit het oog. U bent ook altijd welkom om eens bij ons in het atelier te komen kijken wat onze mogelijkheden zijn.

  • Logo borduren in Breda

   Voor het borduren van logo of bedrijfsboodschap bent u bij Van Dongen met de Kroon in goede handen. Ons bedrijf is al actief sinds 1780, en heeft door de jaren heen een schat aan ervaring opgebouwd. Toch hoeft u hierbij niet bang te zijn dat wij zijn blijven hangen in het verleden. We zijn jarenlang aan de top van ons metier gebleven door constant te vernieuwen. We zijn altijd op zoek naar nieuwere, betere technieken om ons bij ons werk te ondersteunen.

   Laat ons uw logo borduren

   Wij borduren uw logo perfect op uw bedrijfskleding. Wij hebben bij ons familiebedrijf kwaliteit altijd hoog in het vaandel staan. Onze ervaren medewerkers zijn niet tevreden tot u dit ook bent. U kunt er daarbij op rekenen dat u lang van ons werk kunt blijven genieten. Vaak is het zo dat door ons geborduurde logo's nog fraai staan te pronken als de onderliggende bedrijfskleding allang aan vervanging toe is! Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op als u meer over ons te weten wilt komen. Wij vertellen u graag welke mogelijkheden we allemaal te bieden hebben. U kunt dan ook een afspraak maken om te bekijken hoe wij uw logo borduren in Breda.

Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief