Logo borduren - Breda

Wilt u dat uw logo op professionele wijze op uw bedrijfskleding gezet wordt? De mooiste, meest slijtvaste manier om dit te doen is door het logo te laten borduren. Laat u ons logo borduren, dan weet u zeker dat u en uw personeel hiermee indruk zullen maken. Wij kunnen met onze moderne technieken elk logo tot in de kleinste details reproduceren.

We draaien daarbij onze hand niet om voor grote opdrachten, maar staan ook altijd open voor kleinere klussen. Wij doen ons werk op professionele wijze, maar verliezen daarbij de klantvriendelijkheid nooit uit het oog. U bent ook altijd welkom om eens bij ons in het atelier te komen kijken wat onze mogelijkheden zijn.

Bedrijfslogo borduren

Bent u op zoek naar een manier om uw bedrijfslogo zo goed mogelijk op uw bedrijfskleding tot zijn recht te laten komen? Neem dan eens contact op met Van Dongen met de Kroon. Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1780 en gebruikt de beste technieken om uw bedrijfslogo te borduren. Wij kunnen dit voor u doen op alle materialen waarop het mogelijk is te borduren, alsmede op elke soort kleding. Of het nu gaat om bedrijfskleding, corporate kleding of promotiekleding, wij zorgen dat uw logo er onberispelijk op komt te staan. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave. U bent ook altijd welkom langs te komen in ons atelier om de mogelijkheden in levende lijve te bekijken.

Uw bedrijfslogo borduren

Wilt u uw bedrijfslogo borduren in Breda? Van Dongen met de Kroon is de specialist op het gebied van bedrijfskleding en het hierop laten borduren van bedrijfslogo en andere boodschappen. Maar het stopt niet bij alleen een bedrijfslogo borduren op kleding. Wij kunnen uw logo bijvoorbeeld ook perfect naar voren laten komen op caps of badtextiel, waarbij we ook vakkundig aan de slag kunnen met bijvoorbeeld vlaggen en vaandels. Bij ons worden onze lange historie, ambacht en vakmanschap ingezet bij elke opdracht, om tot een prachtig, slijtvast resultaat te komen.

Logo borduren in Breda

Voor het borduren van logo of bedrijfsboodschap bent u bij Van Dongen met de Kroon in goede handen. Ons bedrijf is al actief sinds 1780, en heeft door de jaren heen een schat aan ervaring opgebouwd. Toch hoeft u hierbij niet bang te zijn dat wij zijn blijven hangen in het verleden. We zijn jarenlang aan de top van ons metier gebleven door constant te vernieuwen. We zijn altijd op zoek naar nieuwere, betere technieken om ons bij ons werk te ondersteunen.

Wij borduren een bedrijfslogo van de hoogste kwaliteit

Bij Van Dongen met de Kroon bent u in goede handen als u op zoek bent naar representatieve bedrijfskleding. Wij zorgen ervoor dat alles er uniform uitziet en dat het volledig herkenbaar is als zijnde uw bedrijfsstijl. Een bedrijfslogo borduren in Breda is dan ook de beste stap als u wilt dat uw logo onberispelijk gepresenteerd wordt. Op onze website vindt u meer informatie over onze producten en diensten. Neemt u gerust contact met ons op als u meer wilt weten over wat wij voor u allemaal kunnen betekenen.

Laat ons uw logo borduren

Wij borduren uw logo perfect op uw bedrijfskleding. Wij hebben bij ons familiebedrijf kwaliteit altijd hoog in het vaandel staan. Onze ervaren medewerkers zijn niet tevreden tot u dit ook bent. U kunt er daarbij op rekenen dat u lang van ons werk kunt blijven genieten. Vaak is het zo dat door ons geborduurde logo's nog fraai staan te pronken als de onderliggende bedrijfskleding allang aan vervanging toe is!

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op als u meer over ons te weten wilt komen. Wij vertellen u graag welke mogelijkheden we allemaal te bieden hebben. U kunt dan ook een afspraak maken om een afspraak met een specialist te maken, de showroom te bekijken en te zien hoe wij je logo borduren in Breda.