Craft Sportswear

Craft Sportswear

Craft Sportswear is een toplabel voor promotiekleding vanwege de technische stoffen en innovatieve ontwerpen van hun producten. Het merk werd opgericht in 1977 in Borås, Zweden, en heeft zich sindsdien gericht op het ontwikkelen van kleding voor verschillende sporten, waaronder hardlopen, fietsen en skiën.

Een van de grootste voordelen van Craft Sportswear is de technische stoffen die ze gebruiken bij het maken van hun kleding. Het merk maakt gebruik van geavanceerde materialen zoals Gore-Tex en Ventair om hun kleding waterdicht, ademend en winddicht te maken. Dit zorgt ervoor dat de kledingstukken comfortabel blijven tijdens intensieve activiteiten.

Craft Sportswear is ook een merk dat zich richt op duurzaamheid. Het merk gebruikt gerecyclede materialen en produceert hun kleding op een ethisch verantwoorde manier. Dit zorgt ervoor dat de kleding niet alleen van hoge kwaliteit is, maar ook milieuvriendelijk is.

Craft Teamwear

teamwear

Craft Teamwear biedt hoogwaardige teamkleding met technische stoffen en innovatieve ontwerpen. Of je nu een amateurteam runt of een professionele sportorganisatie bent, Craft Teamwear heeft kleding die aan jouw behoeften voldoet. Het merk biedt een breed scala aan ontwerpen en kleuren, en richt zich op duurzaamheid in hun productieproces. 

Download de Craft Teamwear brochure

Craft Active Corporate Wear

active-corporate-wear

De Craft Corporate collectie staat voor technische, functionele en comfortabele sportkleding én casual kleding met een professionele uitstraling voor dames en heren. Craft Corporate is een collectie speciaal samengesteld voor business-to-business en zeer geschikt voor verschillende activiteiten zowel binnen als buiten.

Download de Craft Corporate Wear brochure

Craft Custom Wear

custom-wear

Craft Sportswear is de perfecte keuze voor sportliefhebbers die op zoek zijn naar hoogwaardige sportkleding met technische stoffen en innovatieve ontwerpen. Of je nu hardloopt, fietst of skiët, Craft Sportswear biedt kleding die aan al jouw behoeften voldoet. Het merk maakt gebruik van geavanceerde materialen zoals Gore-Tex en Ventair om de kleding waterdicht, ademend en winddicht te maken. Bovendien richt het merk zich op duurzaamheid en produceert de kleding op een ethisch verantwoorde manier. Ontdek ons uitgebreide assortiment en download onze brochure.

Download de Craft Custom Wear brochure