Overall borduren

Als u uw logo op een overall wil laten zetten, neem dan contact op met Van Dongen met de Kroon. Wij zijn een bedrijf dat altijd kwaliteit levert en waar maatwerk en ambacht twee termen zijn die hoog in het vaandel staan. In ons atelier in Breda hebben we een groot aantal machines klaarstaan om uw overall te borduren. We kunnen daarbij de ingewikkeldste klussen aan. Zelfs als het niet met de machines geregeld kan worden leveren wij, aangezien we ook zeer bedreven zijn in het borduren met de hand. Overalls borduren behoort tot onze specialiteiten, maar we kunnen voor u ook borduren op andere kledingstukken, zoals shirts, poloshirts, truien, vesten, badkleding en broeken. Neem gewoon even een kijkje op de andere pagina's op onze website als u hier meer over wilt weten.
 

  • Een overall borduren

   Van Dongen met de Kroon heeft een groot aantal gepassioneerde mensen in dienst die u maar wat graag aan mooie bedrijfskleding willen helpen. Wij zullen niet alleen logo's op overalls borduren, maar kunnen u ook de kleding zelf leveren. We werken samen met een aantal topmerken op het gebied van bedrijfskleding, waar wij dan uw logo keurig op zetten. Zo hoeft u niet bang te zijn dat uw logo na verloop van tijd begint te vervagen of er simpelweg niet mooi meer uitziet. Met borduurwerk weet u namelijk zeker dat u kwaliteit in huis haalt die lange tijd representatief blijft. Meer weten? U bent altijd van harte welkom om eens in ons atelier een aantal testsamples te komen bekijken.

   Door ons uw overalls laten borduren

   Van Dongen met de Kroon levert kwaliteit, op elk soort kledingstuk. Bent u dan ook op zoek naar een bedrijf dat bedrijfskleding van de hoogste kwaliteit kan leveren, met een logo dat er gegarandeerd niet afgaat? U bent dan bij Van Dongen met de Kroon aan het juiste adres. Wij staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden, per mail of telefonisch.

Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief