Alpe d'huzes

sponsoring team t'oagje

Van Dongen met de Kroon doet graag wat terug voor de maatschappij. Zo leveren wij bij voorkeur bedrijfskleding met het Oeko-Tex Standard 100 keurmerk. Een keurmerk dat garanties geeft op het gebied van duurzaamheid en gezondheid.

 

Het materiaal dat gebruikt wordt voor de vervaardiging van Oeko-Tex gecertificeerde kleding is gecontroleerd en getest op het gebied van milieuschadelijke stoffen, zoals zware metalen, schadelijke kleurstoffen en gewasbeschermingsmiddelen. Middelen die niet alleen de natuur maar ook de mens zware schade kunnen toebrengen.

 

Daarnaast sponsoren we diverse goede doelen die ons na aan het hart liggen. Dit jaar steken wij bijvoorbeeld het team ’t Aogje compleet in het nieuw tijdens hun deelname aan Alpe d'HuZes. Alpe d'HuZes is een actie waarbij fietsers geld bijeen fietsen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen de gevolgen van kanker. Op één dag wordt minstens zes maal de legendarische Alpe d'Huez beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. Toch lukte het in de jaren 2006 tot en met 2012 al heel veel deelnemers, zelfs een aantal (ex-)kankerpatiënten.

 

Team ’t Aogje is een initiatief van Caya Noorland een 15 jarig meisje uit Princenhage. Dit jaar hoopt zij samen met haar team een totaalbedrag van euro 2500,00 op te halen voor KWF Kankerbestrijding een initiatief wat wij bij Van Dongen met de Kroon van harte ondersteunen. 

Referenties

Met trots door ons geleverd

Ritchie Bros.
Auctioneers

Ritchie Bros. Auctioneers is ‘s-werelds grootste veilinghuis op het gebied van zwaar materieel voor weg- en waterbouw.

LEES MEER

Domburgse
Golfclub

In het kader van het 100 jarig bestaan van de Domburgsche Golfclub, is de club met een jubileum kledingslijn uitgerust.

LEES MEER

AWS Warmte- en Koeltechniek

AWS Warmte- en Koeltechniek B.V. is een installatiebedrijf voor centrale verwarming, CV ketels, airconditioning etc.

LEES MEER