Overhemd borduren

U heeft voor uw bedrijf nieuwe bedrijfskleding nodig en bent nu op zoek naar een bedrijf dat dit voor u kan regelen? Bij Van Dongen met de Kroon zorgen we ervoor dat uw nieuwe bedrijfskleding inclusief logo er professioneel uitziet. Wij kunnen voor u een logo op een overhemd borduren met de machine, of indien nodig ook met de hand. We hebben ons ambacht hoog zitten en willen dan ook niks liever dan ervoor zorgen dat u bij ons bedrijfskleding krijgt waar u trots op kunt zijn. En dat niet alleen, maar het is ook bedrijfskleding van hoge kwaliteit. We gebruiken kwaliteitsmerken bij onze producties en zorgen ervoor dat uw logo hier perfect op komt te staan.

  • Overhemden borduren met de hand of machinaal

   Bij ons bent u aan het juiste adres voor bedrijfskleding die stevig, duurzaam en kwalitatief hoogwaardig is. Als u ervoor heeft gekozen om voor uw bedrijfskleding overhemden te gebruiken met een logo erop, dan zorgen wij ervoor dat dit er strak op komt te staan. Een logo dat door ons op kleding is gezet gaat gegarandeerd lange tijd mee. Het maakt door het materiaal dat wij gebruiken dan ook niet uit hoe vaak de kleding gewassen wordt of dat u vaak een nat pak haalt met uw bedrijfskleding! U kunt bij ons in ons atelier langskomen om in het echt te bekijken wat wij voor u in de aanbieding hebben. Passen is bij een dergelijk bezoek uiteraard ook een mogelijkheid!

   Laat ons uw overhemd borduren

   Als u bij ons uw overhemd laat borduren, dan brengt dat heel wat voordelen met zich mee. Niet alleen weet u zeker dat u hoogwaardige kwaliteit krijgt geleverd, maar als wij logo's op overhemden borduren, dan gaan deze lange tijd mee. Neem dan ook vandaag nog even contact met ons op als u op zoek bent naar een bedrijf dat op professionele wijze met uw bedrijfskleding aan de slag gaat. Wij staan u graag te woord, u bent daarnaast ook altijd welkom om eens bij ons langs te komen om een kijkje te nemen in ons atelier. U kunt dan ook borduursamples bekijken.

Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief