Garanties

Omdat we altijd de hoogste kwaliteit nastreven en leveren, kunnen we een aantal unieke garanties bieden. Die garanties gelden voor alles wat we aanbieden, zoals bedrijfskleding, promotiekleding, specials, caps en andere geborduurde artikelen, zoals vlaggen en vaandels en rangen en onderscheidingstekens.

Zo ben je bij ons dankzij onze prijsgarantie verzekerd van altijd een scherpe, eerlijke, transparante en marktconforme prijs. Met de levergarantie weet jij dat je een monster altijd binnen een week ontvangt. En is het monster goedgekeurd en je bestelling definitief? Dan ontvang je jouw artikelen altijd binnen twee weken.

Tot slot weet je dat bij ons altijd kiest voor persoonlijk contact, volledig maatwerk voor jouw wensen en project en dat je kiest voor duurzaamheid. Niet alleen in artikelen, maar ook juist in de relatie!

PRIJSGARANTIE

Onze prijsopgaves zijn altijd scherp. Een vrijblijvende offerte ontvang je meestal al dezelfde dag!

LEVERGARANTIE

Een digitaal of fysiek monster ontvang je binnen een week. Na goedkeuring ontvang je de producten altijd binnen twee weken.

BORDUURGARANTIE

Het maakt niet uit hoe vaak je je geborduurde kledingstuk wast, het borduurwerk blijft goed.

100% MAATWERK

Omdat we altijd eerst luisteren naar je ideeen en die later omzetten naar concreet advies en oplossingen, krijg je altijd advies op maat.

PERSOONLIJK CONTACT

Door samen met jou te kijken naar wat je wilt en nodig hebt, haal jij het maximale resultaat en de beste oplossingen voor jouw bedrijf.

POSITIEVE IMPACT

Met een volledige Nederlandse borduurproductie en de hele produktieketen dragen we bij aan een positieve impact op het klimaat.