Vakmanschap is -en blijft- meesterschap

Van Dongen met de Kroon levert geborduurde logo’s, bedrijfskleding en promotiekleding. Kennis, maatwerk en ambacht staan voorop, in alles wat we doen.

Borduren gebeurt met de grootste vakkundigheid. Machinaal waar mogelijk, met de hand waar nodig. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en uw wensen worden nauw in acht genomen. Uw visitekaartje is immers ons visitekaartje.

  • Definitie van kwaliteit

   Voor alles wat geborduurd kan worden, kunt u terecht bij Van Dongen met de Kroon. Bedrijfskleding, promotiekleding, corporate kleding, emblemen, rangen en vaandels voldoen altijd aan onze hoge kwaliteitsnormen. Ieder borduursel behandelen wij zorgvuldig, zodat het slijtvast is en langer dan één wasbeurt of regenbui meegaat. Een handgemaakte presentatie van uw merk. Exclusief en karakteristiek. Ervaar het verschil dat een vakman maakt.

   Van Dongen met de Kroon is al sinds 1780 een ambachtelijk familiebedrijf. Ondanks onze rijke historie kijken wij liever vooruit en blijven wij continu werken aan het optimaliseren van onze dienstverlening. Iedere kans om nóg beter, slimmer en sneller te werken, grijpen we met beide handen aan.

   Nieuwsgierig naar onze aanpak? Kom langs in ons atelier, bekijk de borduur sampels en bewonder ons uitgebreide assortiment bedrijfskleding. Stuur een mailtje naar sales@vandongenmetdekroon.com voor het maken van een afspraak.

  • Historie en ambacht

   Al meer dan tweehonderd jaar laat Van Dongen met de Kroon geen steek vallen. Onze borduurstudio in Breda herbergt kennis, ambacht en passie. Dankzij de ongelofelijke materiaalkennis, onze ervaren medewerkers en het ‘state of the art’ machinepark kunnen wij de meest complexe klussen aan. Hierbij maakt het niet uit of het om grote aantallen of een kleine exclusieve oplage gaat. Bij Van Dongen met de Kroon is het eerste borduursel exact identiek aan het laatste.

   Als één van de weinige partijen in Nederland, verrast Van Dongen met de Kroon nog altijd met een kwaliteit die voor ons vanzelfsprekend is. Het handwerk brengt producten voort die vaak vele mensenlevens meegaan. Met de hand borduren is een eeuwenoud ambacht dat wij bij Van Dongen met de Kroon koesteren en bewaren voor de toekomst. Onze ervaren naaldkunstenaars geven glans aan iedere borduur opdracht.

   Wij hebben een scherp oog voor uw wensen en leveren graag een proeve van bekwaamheid. Stuur een mailtje naar sales@vandongenmetdekroon.com voor het maken van een afspraak.

Van Dongen met de Kroon kwaliteitsgaranties