Tekst borduren

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar bedrijfskleding die uw bedrijf een professionele uitstraling geeft? Neem dan eens contact op met Van Dongen met de Kroon. Wij zijn een bedrijf dat vele jaren ervaring heeft met het leveren van bedrijfskleding, waar we dan ook uw tekst op borduren. Zo krijgt u bedrijfskleding op maat met een professioneel logo dat bijdraagt aan de uitstraling van uw bedrijf. Deze logo's kunnen wij borduren op elke soort kleding. Wij draaien onze hand niet om voor een complexe klus, dan wel een opdracht waar een strakke deadline op zit. Neemt u gewoon vrijblijvend contact met ons op als u een duidelijk beeld heeft van uw eisen. Samen bekijken we wat onze mogelijkheden zijn.
 

  • Teksten borduren op uw bedrijfskleding

   Bij Van Dongen met de Kroon kunnen we overweg met elke soort bedrijfskleding. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om sweaters, polo's, shirts of andere vormen van werkkleding. U kunt hierbij ook denken aan overalls, doorwerkjassen of fleece truien. Ook voor het tekst borduren op promotiekleding bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u shirts, overhemden, jacks of andere promotiekleding waar u uw logo op geborduurd wil zien? Bij ons behoort dit allemaal tot de mogelijkheden. Als u nieuwsgierig bent geworden naar onze manier van werken, dan bent u altijd welkom om een keer te komen kijken in ons atelier. Hier kunt u ook onze kleding in het echt zien en borduursamples bekijken.

   Meer weten over teksten borduren?

   Elders op onze website vindt u uitgebreide informatie over het borduren van teksten op bedrijfskleding. We kunnen deze klus machinaal voor u klaren, maar we kunnen er ook voor zorgen dat dit met de hand gebeurt als de opdracht hier om vraagt. Wij bieden u ook de mogelijkheid om door ons een webshop te laten maken voor uw personeel. Hier kunnen zij dan eenvoudig de gewenste bedrijfskleding in de juiste maat kiezen. Wij regelen de afhandeling van alle bestellingen. Meer weten? Neem dan gewoon even vrijblijvend contact met ons op.

Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief