Sweater borduren

U bent voor uw bedrijf op zoek naar nieuwe bedrijfskleding? Neem dan eens een kijkje op de website van Van Dongen met de Kroon. Ons bedrijf levert bedrijfskleding van een aantal absolute topmerken op dit gebied. We kunnen daarbij alle verschillende soorten bedrijfskleding aan u leveren, van shirts tot truien en van broeken tot schoenen. Gebruikt u bij uw bedrijfskleding ook sweaters en wilt u dat hier uw logo zo mooi mogelijk op komt te staan? Laat ons dan uw logo op uw sweater borduren. Wij bieden maatwerk als het op onze bedrijfskleding aankomt en zorgen ervoor dat uw logo er helemaal perfect uit komt te zien. U kunt er daarnaast op vertrouwen dat een logo dat wij geborduurd hebben zeer lang mee zal gaan en er altijd tiptop uit blijft zien.

  • Sweaters borduren

   Bij Van Dongen met de Kroon staat vakmanschap voorop. We hebben in de jaren dat ons bedrijf bestaat een grote ervaring en kennis vergaard, die we graag in dienst stellen van onze klanten. We borduren onze logo's machinaal, maar indien dit nodig is kunnen we ook met de hand een logo borduren. We doen dit altijd met de grootst mogelijke zorg. Uw bedrijfskleding is per slot van rekening uw visitekaartje, maar ook ons visitekaartje. Wij borduren alles waar maar een logo op geborduurd kan worden. Een sweater borduren levert voor ons dan ook geen enkele problemen op, hoe ingewikkeld een logo ook kan zijn.

   De luxe uitstraling van borduurwerk

   Een logo dat is geborduurd ziet er simpelweg meer luxe uit dan een logo dat simpelweg op een shirt of sweater is gedrukt. Het verraadt dat er een echte ambacht aan te pas is gekomen, wat gelijk een positieve indruk geeft over uw bedrijf. Zelfs als u een complexe klus of een strakke deadline heeft, levert dit voor ons geen problemen op. Wij zorgen ervoor dat we voor u klaarstaan, wat uw wensen ook zijn. Meer weten? Neem dan gewoon een keer vrijblijvend contact met ons op.

Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief