Shirt borduren

U bent op zoek naar een bedrijf dat uw bedrijfskleding net die extra touch kan geven? Neem dan eens contact op met Van Dongen met de Kroon. Wij zijn een bedrijf met vele jaren ervaring op het gebied van bedrijfskleding en het borduren hiervan. Wij voeren meerdere kwaliteitsmerken bedrijfskleding, waar we dan machinaal of met de hand uw bedrijfslogo op kunnen borduren. U heeft dan een logo dat vele jaren mee zal gaan en dat er altijd professioneel uitziet. Het kan prima een groot aantal wasbeurten aan en ook als u een keer een nat pak krijgt zal dit geen nadelige gevolgen hebben voor de kwaliteit van het logo. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom een keer langs in ons atelier.

  • Een shirt professioneel borduren

   U wilt voor uw bedrijf t-shirts borduren? Met een geborduurd logo weet u zeker dat u iets op uw shirt heeft staan dat lange tijd mee zal gaan. U kunt dit natuurlijk ook op een andere manier op uw shirt laten zetten, maar dan is er de kans dat het na verloop van tijd gaat vervagen. Met een geborduurd logo heeft u hier absoluut geen last van. Onze logo's kunnen heel wat wasbeurten aan en schrikken ook niet van een fikse regenbui. Laat u bij ons een shirt borduren, dan gebeurt dit door mensen die hart hebben voor hun ambacht. Onze mensen zorgen ervoor dat uw logo er machinaal of met de hand op wordt geborduurd.

   Bij Van Dongen met de Kroon t-shirts laten borduren

   Als u ervoor kiest om bij ons uw shirts te laten borduren, dan kunt u hiervoor bij ons langskomen voor een passessie. Ook is het mogelijk om door ons een afgeschermde webshop in te laten richten waar uw personeel tot de aanschaf van hun bedrijfskleding over kan gaan. Ook de afhandeling hiervan wordt geheel door ons voor onze rekening genomen. Meer weten hierover? We staan u graag te woord als u vragen heeft.

Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief