Polo borduren

Van Dongen met de Kroon is een familiebedrijf dat er voor kan zorgen dat uw bedrijfskleding er nog professioneler uit gaat zien. Wij borduren logo's op alle soorten bedrijfskleding, zoals overalls, truien, jasjes en polo's. Een polo borduren is een van onze specialisaties. Een door ons geborduurd logo op een polo is slijtvast en heeft een klassieke uitstraling. Wij borduren een polo met onze moderne machines, maar kunnen dit eventueel ook met de hand doen. Bij ons werken mensen die veel ervaring hebben met het borduren van polo's, en die er een passie voor hebben om dit werk zo goed mogelijk te doen.

  • Polo borduren in Breda

   Van Dongen met de Kroon is een bedrijf dat al sinds 1780 bestaat. We hebben eeuwenlange ervaring met het borduren en weten dan ook als geen ander hoe dit op de meest vakkundige en effectieve manier gedaan moet worden. Als wij voor u polo's borduren, dan weet u zeker dat uw logo lange tijd op deze polo zal prijken. Sterker nog: waarschijnlijk is de polo allang weer aan vervanging toe terwijl uw logo er nog perfect uitziet! Ons borduurwerk heeft daarnaast een luxe uitstraling, die ervoor zorgt dat uw personeel er nog representatiever uitziet. Het is daarbij geen enkel probleem of u een grote opdracht heeft, of een complex logo, of juist een kleine opdracht met een strakke deadline. Wij nemen elke opdracht met plezier aan.

   Meer informatie?

   Als u meer wilt weten over polo's borduren, neemt u dan gerust contact met ons op. We geven u graag de gewenste informatie en nemen zonder problemen al onze mogelijkheden met u door. Wilt u een keer langskomen in ons atelier om met eigen ogen de kwaliteit van ons werk te zien? U bent altijd van harte welkom. U kunt dan in levende lijve zien hoe een polo borduren in Breda precies in zijn werk gaat.

Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief