• Nieuwe collecties

    Bij Van Dongen met de Kroon hebben wij oog voor kwaliteit. Wij gaan altijd voor de hoogste kwaliteit, de beste prijs en een optimale uitstraling. Dit doen we niet alléén bij ons borduurwerk maar ook bij de keuze van ons bedrijfskleding assortiment. Recent hebben wij twee nieuwe collecties van de fabrikanten Mascot en HaVeP aan ons assortiment toegevoegd. Collecties met een eigentijds design die uw werknemers optimaal beschermen en maximale bewegingsvrijheid bieden.

    De ‘Unique’ collectie van Mascot is maar liefst leverbaar in 14 productvarianten en 10 kleurcombinaties. De lichtgewicht stoffen voelen zacht aan en zorgen voor een optimaal draagcomfort, zonder dat de kleding aan robuustheid inlevert. Kortom Unique is de ideale keuze om uw bedrijf in te presenteren. Uiteraard kunnen wij alle broeken, shirts, bodywarmers en jassen uit deze collectie voorzien van een duurzaam geborduurd bedrijfslogo.

    De Arctic Solution collectie van HaVeP is een modische winterlijn die zowel voor dames als voor heren leverbaar is. De perfecte bedrijfsoutfit voor winterse omstandigheden. Of het nu regent, sneeuwt of vriest de Arctic Solution producten maken het werken in koude situaties een stuk aangenamer. Er zijn zowel gevoerde als niet gevoerde jassen, parka’s en broeken leverbaar. Een hoogwaardige en representatieve kledinglijn die optimaal tot zijn recht komt met een kwalitatief geborduurd bedrijfslogo.

    Kortom, uw medewerkers komen goed voor de dag dankzij deze nieuwe collecties van Van Dongen met de Kroon. Wilt u meer informatie over deze specifieke collecties of een vrijblijvende offerte aanvragen? Stuur een mail naar: sales@vandongenmetdekroon.com

Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief