Fleece trui borduren

Als u voor uw bedrijfskleding gebruik wil maken van fleece truien, dan wijzen we u graag op het assortiment bedrijfskleding dat we bij Van Dongen met de Kroon voor u hebben klaarstaan. Wij zijn een bedrijf dat al vele jaren bedrijfskleding levert aan een groot aantal tevreden klanten. Niet alleen leveren we bedrijfskleding, maar daarnaast kunnen we er ook voor zorgen dat uw logo zo perfect mogelijk op uw kleding komt te staan. Wij maken hiervoor gebruik van een groot aantal professionele borduurmachines, waarmee we uw logo dusdanig op uw bedrijfskleding krijgen dat u niet bang hoeft te zijn dat uw logo snel gaat vervagen. We leveren kwaliteit die onge�venaard is en die ook nog eens heel erg duurzaam is.

  • Fleece truien borduren

   Wilt u een fleece trui laten borduren? U heeft dan bij Van Dongen met de Kroon de garantie dat dit goed gebeurt. Ons bedrijf heeft vele jaren ervaring met het borduren van een logo op ongeacht welke soort materiaal. We hebben hierbij altijd de laatste technologische ontwikkelingen in de gaten houden, zodoende dat we nu een technologisch zeer geavanceerd machinepark voor u klaar hebben staan. Hiermee kunnen we zelfs de meest gecompliceerde klussen aan. Mocht u onverhoopt een klus hebben waar ook met de hand geborduurd moet worden, dan is dit voor ons geen enkel probleem. Onze mensen kunnen met elke soort materiaal en techniek uit de voeten.

   Uw bedrijfskleding helemaal in orde

   Bij het fleece truien borduren is het belangrijk dat dit goed gebeurt. U wilt toch ook dat uw logo lange tijd op de truien blijft zitten en dat uw personeelsleden er altijd representatief uitzien? Wij kunnen u hierbij helpen. Neem gewoon even contact met ons op en dan spreken we met u de mogelijkheden door die wij u kunnen bieden.

Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief