Embleem borduren

Een embleem is een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw bedrijf. Een strak, professioneel geproduceerd embleem op uw bedrijfskleding zorgt gelijk voor een goede eerste indruk. Met een embleem kunt u er zeker van zijn dat al uw medewerkers er representatief uitzien. Een embleem borduren is iets dat ons bedrijf al eeuwenlang doet. Van Dongen met de Kroon werd opgericht in 1780 en is dankzij het constant op de hoogte blijven van de nieuwste technieken ook nu nog toonaangevend. Laat ons uw emblemen borduren en we garanderen u de hoogste kwaliteit. Onze emblemen zijn slijtvast en gaan waarschijnlijk langer mee dan de kleding waar ze op aangebracht worden!

  • Een embleem borduren in Breda

   Van Dongen met de Kroon is gevestigd in Breda, waar we de meest geavanceerde apparatuur voor u hebben klaarstaan. Onze professionele medewerkers hebben veel ervaring met emblemen borduren en kunnen ook uw logo of andere boodschap tot in de kleinste details voor u in draad zetten. Deze emblemen zijn dan helemaal klaar om op uw bedrijfskleding aangebracht te worden. Bij Van Dongen met de Kroon geloven wij in ambachtelijk vakwerk. Vakwerk, dat wel wordt verricht met behulp van de nieuwste methodes. Ook voor bedrijven met een lange geschiedenis als het onze is het namelijk altijd beter om in de toekomst te blijven kijken.

   Kwaliteits borduurwerk

   Bij Van Dongen met de Kroon krijgt u alles op maat. Als wij een embleem borduren in Breda, dan gebeurt dit met vakmanschap en passie voor ons ambacht. U bent altijd van harte welkom om een keer te komen kijken in ons atelier, om te zien hoe ons productieproces er uitziet. U ziet hier hoe wij onze emblemen borduren en wat daar allemaal bij komt kijken. Samen met u bekijken we uw wensen en hoe wij ervoor kunnen zorgen deze voor u te vervullen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak, of een vrijblijvende offerte!

Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief