Borduurstudio Breda

Van Dongen met de Kroon is een borduurstudio in Breda, die al sinds 1780 actief is. Het ambachtelijke familiebedrijf is al sinds dat jaar bezig met het vervaardigen van borduurwerk van het hoogste niveau. Als u bij ons een opdracht plaatst, dan koopt u borduurwerk dat meerdere generaties mee kan gaan. Of het nu gaat om een logo op uw bedrijfskleding, een vaandel of een embleem, bij ons bent u aan het juiste adres. Onze ervaren mensen werken met professionele apparatuur, waarmee ze secuur te werk kunnen gaan. We kunnen dankzij onze vakkennis en apparatuur als borduurbedrijf in Breda zowel kleine als grote opdrachten aan.

  • Van Dongen met de Kroon, borduurstudio in Breda

   Als u in de markt bent voor nieuwe bedrijfskleding, dan wilt u iets aanschaffen dat er goed uitziet, maar dat ook lang meegaat. Met ons borduurwerk verzekert u zich daarvan. Als wij iets vervaardigen, dan maken wij iets dat waarschijnlijk langer meegaat dan de kleding waar het op gestikt staat! Door de eeuwen heen hebben al vele bedrijven de weg naar Breda weten te vinden om borduurwerk op hoge kwaliteit te laten maken. Met onze methode is alles dat wij maken slijtvast, en heeft het die speciale kwaliteit die alleen borduurwerk u kan geven!

   Kom langs om onze samples te bekijken

   Het is altijd mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over de producten die wij voor u kunnen vervaardigen. Wilt u langskomen in ons atelier om in levende lijve te zien wat voor producten wij maken? Dat is ook mogelijk. We laten u graag zien welke kwaliteit wij leveren en hoe wij ons hoge niveau bereiken. Zo kunt u ook bekijken wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. U kunt de borduursamples zien en een kijkje nemen in onze uitgebreide collectie bedrijfskleding. Bel ons vandaag nog voor een afspraak!

Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief